Írjon nekünk:

Miért Debrecen?

Expatok

Az EDC Debrecen megalapította a Debrecen Business Expat Club-ot azoknak a külföldi vezetőknek, akik üzleti kapcsolataikat szeretnék építeni debreceni megbízatásuk során.

Az Expat Club célja olyan üzletorientált események szervezése, amely során összekapcsoljuk az itt élő és dolgozó Expat-okat, akik megoszthatják hasznos tapasztalataikat egymással. Az ide érkező külföldi menedzsereknek lehetőségük nyílik új emberekkel találkozni, megosztani érdeklődésüket és megvitatni kérdéseiket. Az Expat-ok visszajelzései segíthetnek abban, hogy Debrecen virágzó város legyen.

Rendezvényeinket elsősorban helyi éttermekbe, illetve bárokba szervezzük, amelyeken az Expat-oknak lehetőségük nyílik ismerkedni és érdekes témákról beszélgetni (pl. Nemzetközi Iskola, Debrecen 2030 Program, márkaépítési lehetőségek, egyetem és szakképzés stratégiai irányai és együttműködési lehetőségei, VIP egészségügyi ellátórendszer stb.). Ezek mellett az Expat-ok további helyi programokra is meghívást kapnak, például futballmeccsek a Nagyerdei Stadion VIP páholyában.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a Business Expat Club, szeretettel várjuk jelentkezését. Abban az esetben, ha további információt szeretne kapni a közelgő eseményeinkről, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: , illetve csatlakozzon Facebook és LinkedIn csoportjainkhoz.

Kattintson ide, ha a LinkedIn csoportunkhoz szeretne csatlakozni: https://www.linkedin.com/groups/8512290/
Kattintson ide, ha a Facebook csoportunkhoz szeretne csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/debrecenbusinessexpatclubÉlhető város

Kultúra

kultura

Egészségügy

egeszsegugy

Hotelek és ingatlanok

hotelek_es_ingatlanok

Sport

sport

Szabadidő és wellness

szabadido_es_wellness

Vendéglátás és vásárlás

vendeglatas_es_vasarlas

Bankok

bankok

Tömegközlekedés

kozlekedes

Telekommunikáció

telekommunikacio

Külföldiek Debrecenben

kulfoldiek_debrecenben

Debrecen környéki kirándulások

debrecen_koruli_kirandulasok

Információk