Írjon nekünk:

KKV Program

A közgyűlés 2021. június 24-én elfogadta a KKV Park megvalósításának koncepcióját, infrastrukturális kialakítását és üzemeltetését, valamint egy pályázati rendszerben működő befektetésösztönző KKV Program indítását.

A KKV Park megvalósításának célja, a nagyvállalatok mellett a helyi KKV szektor erősítése, gazdasági szerepének további növelése. A koncepció több ütemben, mintegy 60 ha-on kíván lehetőséget biztosítani a vállalkozások számára, melyek közül az első ütemben 14 ha-on kerül kialakításra ipari terület, amely kiépített közműhálózattal várja majd a cégek betelepülését. A Déli Gazdasági Övezetben eddig csak a nagyobb vállalkozások számára elérhető, versenyképes és innovatív feltételrendszert, környezetet a kisebb, 0,5-2 ha területigényű, kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé válik. A Déli Gazdasági Övezetben már jelenlévő cégek közelsége kiváló lehetőséget ad a kis- és középvállalkozásoknak, hogy aktív részesei legyenek a nagyvállalatok beszállítói hálózatainak, és ápolják a vevői-beszállítói kapcsolatokat.

A KKV Parkban a betelepülő cégek számára az üzemeltető Debreceni Ipari Centrum Kft. által vállalt szolgáltatások részletesen megtekinthetőek a http://dicpark.com/hu/szolgaltatasok/ honlapon.

A pályázati eljárásban az alábbi kritériumoknak megfelelő olyan KKV-k jelentkezhetnek, amelyek

  • nem folytatnak környezetszennyező tevékenységet,
  • tevékenységükkel nem zavarják a szomszédos gyáregységeket (különös tekintettel a zaj- és szagkibocsátásra),
  • az Önkormányzat 2021-2030 közötti időszakra vonatkozó Gazdasági Programjával összeegyeztethető tevékenységet végeznek és tevékenységük illeszkedik a debreceni gazdasági ökoszisztémába, emellett
  • nem állnak csődeljárás, felszámolási vagy végelszámolási eljárás hatálya alatt,
  • nincs köztartozásuk,
  • átlátható szervezetnek minősülnek,
  • előző 3 lezárt üzleti évük mindegyike nyereséges és
  • a pályázati konstrukció fő szerződéses feltételeit (pl. fejlesztési és beépítési kötelezettség) elfogadják.
Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a KKV Program megvalósítására. Jelentkezési szándékot az alábbi űrlap kitöltésével lehet leadni, mely megkeresés a e-mail címre érkezik. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után kollégáink felveszik Önökkel a kapcsolatot a pályázat további részleteinek egyeztetése végett.

Pályázni szeretnék


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
A pályázatra vonatkozó bővebb információ a +36 20 213 9285-as telefonszámon vagy a e-mail címen kérhető.